Onur Balcı
|
13 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Yenişehir Haberleri

Yenişehir Belediyesi Ses Yarışması’nın kazananı belli oldu

Mersin Yenişehir belediyesinin "Müziğin Yeni Şehri" ve "Yeni Sahne Seni Bekliyor!" sloganıyla düzenlediği ses yarışmasının finali Jolly Joker Marina’da yapıldı. Final konserinde halk oylamasıyla yapılan ön elemede en yüksek oyu alan 12 yarışmacı sahne aldı. Ön elemede en yüksek oyu alan 12 yarışmacının sahne aldığı yarışmanın finalinde,26 yaşındaki Yaren Özcan halk oylaması sonucunda birinci oldu. 

Online olarak yarışmanın internet sitesi üzerinden gerçekleşen yarı final oylamasının sonucunda en yüksek oyu alan Yaren Özcan, Ahmet Köse ve Gökhan Demir finale kaldı. Final oylaması öncesinde 3 yarışmacı kentin yeni sesi olmak için bir kez daha sahne aldı. Ardından yapılan final oylamasında ise Yaren Özcan en yüksek oyu alarak, birinci seçilirken Ahmet Köse ikinci, Gökhan Demir ise üçüncü oldu.

Yarışmanın birincisi olarak seçilmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Yaren Özcan da "Ben Mersinliyim, böyle güzel bir etkinliğin birincisi olmak 
çok heyecan verici. Bize bu olanağı sağladığı için Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e teşekkür ediyorum, tüm yarışmacı arkadaşlarımız harikaydı. Oy veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Benim için büyük bir gurur." ifadelerini kullandı.