Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Yenişehir Haberleri

Mersin Yenişehir Belediyesi, Türkiye’nin seçkin tiyatrolarını Yenişehir'e davet etti. 7 Kasım ve 13 Kasım tarihleri arasında 6 tiyatro Yenişehir halkı ile buluşacak.
Etkinlikler ücretsiz olarak izlenebilecek.
Etkinlikler, Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşecek.
Festivalde Ali Poyrazoğlu ve Nilgün Belgün’ün yanı sıra komedi tiyatrosunun efsane grubu Mahşeri Cümbüş oyuncuları da sahne alacak.
7 Kasım Pazar günü Tiyatro Mavra’nın Ali Cengiz Oyunuile başlayacak festivalde 8 Kasım Pazartesi günü usta oyuncu Ali Poyrazoğlu, kendi adını taşıyan tiyatro grubuyla birlikte Asi Kuş’u sahneleyecek. 20. Yılını kutlayan efsanevi grup Mahşeri Cümbüş 9 Kasım Salı günü, usta oyuncu Nilgün Belgün ise Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi adlı oyunuyla 11 Kasım Perşembe günü sahne alacak.  12 Kasım Cuma günü ise Şaşkın Aşıklaradlı oyun sanatseverlerle buluşacak. 
Kapanış ise İkinci Bahar oyunuyla 13 Kasım Cumartesi günü yapılacak.  Yenişehir Komedi Oyunları Festivali kapsamında sahnelenecek tüm oyunlar ücretsiz olacak. Oyunlar, Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek ve saat 20.00’de başlayacak.