Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mezitli Haberleri

Mezitli Belediyesi, maaş ödemeleri için açık ihale yaptı. İhaleyi Yapı Kredi Bankası aldı. İşçi başı 2925 TL ödemeyi taahhüt etti.
Başkan Tarhan tarafından ilçede bulunan banka şubeleri davet edilerek, üç yıllık ücret ödemesinin yapılacağı banka ihale ile belirlendi. Başkan Tarhan’ın yanı sıra banka temsilcileri, Mutlu Mezitli Ltd. Şti. Genel Müdürü Filiz Yalın, DİSK Genel İş Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy, Mezitli Belediyesi işyeri temsilcileri ve belediye bürokratlarının katıldığı ihale çekişmeli bir sürecin ardından sonuçlandı.
Başkan Tarhan, ücretlerin ödendiği bankayı da belirlerken çalışanlara yüksek promosyonu sağlamak için açık ihale yöntemine başvurduklarını söyledi. “Aldığımız tüm kararları çalışanlarımızın daha mutlu ve huzurlu şekilde görevlerini yapmaları üzerine kurduk” diyen Başkan Tarhan, “Yapılan ihale sonrası Yapı Kredi bankası ile anlaşarak önemli bir promosyon desteği sağladık. Şirketimiz bünyesinde her çalışanımızın hesabına 2925 lira yatacak. İhalemizi son derece şeffaf bir biçimde DİSK Genel İş Sendikası temsilcilerinin ve çalışanlarımızdan oluşan işyeri temsilcilerimizin önünde gerçekleştirdik. Yani alacakları promosyon miktarının belirlenmesine çalışanlarımız tanıklık etti. Gösterdikleri duyarlı yaklaşım nedeniyle banka temsilcilerimize ayrıca teşekkür ederim” şeklinde konuştu.