Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Akdeniz Haberleri

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, 19-27 Ocak tarihleri arasında Ordu'da gerçekleşen Türkiye Kick Boks Turnuvası'ndan şampiyon olarak dönen Akdeniz Belediyespor Kulübü sporcularını ağırladı. Başkan Gültak, madalya ile dönen sporcuları maddi olarak ödüllendirdi.
Kendi kategorilerinde şampiyon oldular
Ziyarete, sporcular Gülizar Kara, Hatip Emlek ve Muhammed Taşkin'in yanı sıra Akdeniz Belediyespor Kulübü Kick Boks Antrenörü Nasır Kandemir ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar da katıldı. Ordu'da 19-27 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada büyükler artı kategorisinde milli boksörümüz Gülizar Kara, büyük erkekler kategorisinde 57 kiloda mücadele eden Hatip Emlek, ve gençler kategorisinde 51 kiloda ringde ter döken Muhammed Taşkin şampiyonluk ipini göğüsledi.  
Hedef Antalya'daki Avrupa Şampiyonası
Sporcuları ağırlayan Başkan Mustafa Gültak, " Ordu'da yoğun bir katılımla gerçekleşen turnuvada şampiyon olan kulübümüzün sporcularını ağırlamaktan gurur duyuyorum. Sırada önemli bir müsabakaları daha var. Eylül'de Antalya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyorlar. Sporcularımızın oradan da madalya ile döneceklerini umuyorum. Bizler desteğimizi esirgemeden sürdürmeye devam edeceğiz. İnşallah onları Antalya'da da kürsüde Türk bayrağımızı dalgalandırırken de göreceğiz" ifadelerini kullandı.
Başkan Gültak'tan sporculara maddi destek
Sporcuların çok zorlu şartlarda bu başarıyı elde ettiklerine dikkat çeken Başkan Gültak, Akdeniz Belediyespor Kulübü yetkililerine, dereceye giren bu sporcuların maddi olarak da ödüllendirilmesi talimatını verdi.