Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Stk Haberleri

Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya,  Alifakı ilkokulunu ziyaret etti. Okulun yenilenme ve tadilat gördü. Bu hummalı çalışmalara kayıtsız kalamadı. Tarsus Ticaret Borsası'nın eğitim kurumlarına ayırdığı bütçe doğrultusunda desteğini esirgemedi.
Destek kapsamında, Tarsus Alifakı mahallesinde bulunan 16 derslikli 250 öğrenci kapasiteli okulun tamir ve tadilatı yapıldı. Akan dam sorunu çözüldü. Okulun damı yenilendi. 

Başkan Murat Kaya, öğrencilerin modern, temiz ve güvenli bir ortamda huzurlu bir şekilde ders yapmalarını sağlamak hepimizin addedeceği görev olması gerektiğine değindiği konuşmasına şu şekilde devam etti; 

“Sevgili öğrenciler, sizler bizler için en kıymetli varlıklarsınız. Anneleriniz, babalarınız, öğretmenleriniz için çok kıymetlisiniz. Ülkemiz içinde çok kıymetlisiniz. Sizler gelecekte ülkemiz için çalışacak, daha aydın, daha güçlü bir Türkiye için çalışacaksınız. Bunu gerçekleştirmek için yapmanız gereken sadece düzenli disiplinli bir şekilde derslerinize çalışmak, çok çalışmaktır. Bu noktada hedefinize ulaşmak için hayaller kurun, kurduğunuz bu hayalleri geliştirin ve gerçekleştirin. 

Hepiniz ilerde birer meslek sahibi olacaksınız, hakim olabilirsiniz, savcı olabilirsiniz öğretmen olabilirsiniz subay olabilirsiniz, bilim adamı olabilirsiniz bunların hepsi sizin elinizde. Sizleri çok seviyoruz.”Dedi. 

Okul müdürü Şerafettin BAYINDIR, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, okulun fiziki ihtiyaçlarının karşılanmasından ötürü Tarsus Ticaret Borsasına ve Başkan Murat Kaya’ya teşekkür etti. 

Ziyaretin ardından okul öğrencileri tarafından Başkan Murat Kaya’ya plaket takdim edildi. 

haber resmi