Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Gündem Haberleri

Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Bozdoğan Beyin, çalışma temposunu biliyoruz ve takdir ediroruz. Sayın başkanımızdan bir ricamız var. Bilindiği üzere Tarsus Ulu Cami'mizin şuan ki konseptinde WC bulunmamaktadır. WC olarak cami duvarları dışında kalan vakıflara ait umumi bir WC kullanılmaktadır.
Başkanımız, WC'ye bir personel atamış ve personel kardeşimiz gereken temizliği yapmaktadır.  Personel kardeşimize ve Başkanımıza teşekkür ediyoruz. 
Ancak, belediye personeli kardeşimizin çalışma saatleri 08:00-17:00 arası olduğu için akşam 5 den sonra cami cemaati WC'siz kalmaktadır. Cami imamları ve cemaat, akşam ve yatsı namazı için cami havlusunda toplandığında WC ihtiyacı için yer aramak zorunda kalıyor. 
Aslında sadece cami cemaati değil, bazen kültür turları kapsamında da camimiz başka şehirlerden, hatta ülkelerden de misafir ağırlamakta. Hem cemaatimizin hemde misafirlerimizin rahatı açısından sayın Başkanımızdan ricamız, yatsı namazına kadar bir personel ile wc'nin açık tutmasını sağlamasıdır.