Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mezitli Haberleri

Mezitli'de yaşayan emekli Sevim Çapın'ın, Bize Yok Mu? mesajına, başkan Tarhan'dan 2 kamyon kar ile cevabı geldi.
Çocuklar kendileri için getirilen kar ile oynarken, kareler sosyal medya üzerinde paylaşıldı. Paylaşımları gören, emekli Sevim Çapın, Bize Yok Mu? şeklinde mesaj atınca, başkan Tarhan, Fatih parkına 2 kamyon kar getirdi.
Çapın, sevincini canlı bağlantı yaparak Başkan Tarhan'la paylaştı.
Çapın, “Sosyal medyada çocukların sevincini görünce, ‘Başkanımız, biz emeklilere kar yok mu?’ şeklinde talepte bulundum. Ancak bunun gerçekleşeceğine ihtimal vermemiştim. Sağ olsun başkanımız bana çok özel bir doğum günü sürprizi yaşattı. Sadece beni değil tüm mahalle sakinlerini mutlu etti, herkes doyasıya kartopu oynadı. Başkanımız Neşet Tarhan’a bize bu mutluluğu yaşattığı için görüntülü arayarak da teşekkür ettim.” dedi.
Tarhan ise, “Vatandaşımızın talebi son derece masumane ve insani bir talepti. Arkadaşlarımızla bunu yerine getirme konusunda karar aldık. Özellikle çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluğu görünce biz de moral bulduk. Mezitlili vatandaşlarımızın kentimizde mutlu yaşamalarını istiyor, belediyemizin imkanları ve yardım sever Mezitlililerin desteği ile talepleri yerine getirmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.