Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Gülnar Haberleri

Gülnar belediyesi, şehit Ertuğrul Ulupınar ve tüm şehitlerin ruhuna mevlid-i şerif okuttu. Ardından yemek ikramında bulunuldu.
Öğle namazına müteakip belediye düğün salonunda düzenlenen programda   Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitlerin anısına okutulan mevlidin ardından, şehitler için dua edildi. 
Mevlid-i Şerif programına; Şehidimizin annesi Şadiye ULUPINAR, babası Nebi ULUPINAR, kardeşleri Alperen ve Satuk Buğrahan’ın yanı sıra, Gülnar İlçe Kaymakamı Yunus Emre BAYRAKLI, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem TOLLU, Anamur Belediye Başkanı Hidayet KILINÇ, İlçe Jandarma Komutanı Abdullah KALAYCIOĞLU, İlçe Müftüsü Yusuf KAYA, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR programda yaptığı konuşmada; “Gülnar Belediye Başkanı olarak Şehidimiz Ertuğrul ULUPINAR’ın amcası olarak duyarlılık gösterip buraya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Vatanı için canını feda eden şehidimizi hiç unutmayacağız. Ben Türk’üm diyen herkes gibi Gülnar’da yaşayan tüm vatandaşlarımız olarak Ertuğrul kardeşimizin yerini doldurmaya hazırız. Şehitlerimiz her zaman olduğu gibi bugünde, yarınlarda da yüreğimizde yaşamaya devam edeceklerdir. Şehitlerimize minnettarız. Kıymetli Şehit ailelerimizin her zaman yanındayız.  Şehidimiz Ertuğrul ULUPINAR ve şehadete eren kahraman askerlerimize bir kez daha Allahtan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum “dedi.