Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mersin Büyükşehir Haberleri

Büyükşehir personeli Kenan ÖZKAN tekerlekli sandalye halter şampiyonasına hazırlanıyor.
ÖZKAN, 8-9 Ağusta tarihlerinde Adana'da yapılacak olan tekerlekli sandalye halter şampiyonasına katılacak. Tarih yaklaştıkça sporcu çalışmalara hız verdi. ÖZKAN,
Allah izin verirse hedefim şeytanın bacağını kırarak Türkiye 1’incisi olmak” dedi. Özkan'nın en büyük destekçisi mesai arkadaşı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Fatma Nur Yılmaz. ÖZKAN şunları ekledi.
Vahap Seçer Başkanımızın bize imkan verdiği bu fitness salonundan faydalanıyoruz. Halter çalışıyoruz burada. 3 ay boyunca çalışmalarımı arttırdım. Günlük rutin çalışmalarımı ilk başladığımda 50 kilogramdan 80 kilograma çıkardım. 80 kilogramdan 110 kilograma çıkardım. Hedefim 120 kilogram. Barajı aştık. Allah izin verirse 115 kilogram rekorunu kırdık. Daha önce de yarışmalara katıldım. Basketbolda şampiyon olduk Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak. Tekerlekli Sandalye Halter Şampiyonası’nda 2 defa bronz madalya aldık. Türkiye 3’üncüsü oldum 2 defa. Şimdi Allah izin verirse hedefim, şeytanın bacağını kırarak, Türkiye 1’incisi olarak şampiyon olmak. Mersin Büyükşehir Belediyesi bizim için bulunmaz bir nimet. Gerçekten bütün engellilerin bunları duyup gelmesi lazım. Buradan faydalanılmasını isterim. Benim için çok güzel. Bütün çalışmalarımı burada yapıyorum.”

haber resmi