Onur Balcı
|
9 Temmuz 2022 Cumartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mersin Büyükşehir Haberleri

Mersin Büyükşehir belediyesi Silifke Gazi mahallesinde başlattığı yol çalışmasını bitirdi. Ekipler, Gazi mahallesi Göksu Caddesi’nde 960 metre uzunluğundaki yolda sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışması yaptı. 

Göksu Caddesi’nde asfalta hazırlık ve kaldırım çalışmalarını eş zamanlı olarak gerçekleştiren ekipler, zaman kaybetmeden sıcak asfalt serimine de geçti. Kaldırımlar özel gereksinimli bireylerin kullanımına uygun hale getirilirken, asfalt serim çalışmaları da kısa sürede tamamlandı.

Gazi Mahallesi 8. Sokak’ta 320 metre uzunluğundaki kısımda yol ve asfalta hazırlık çalışmalarını da sürdüren ekipler, plan ve program dahilinde çalışmalarına devam ediyor.

Kırsalda ve merkezde asfalt çalışmalarına hız veren ekipler, yeni açılan, altyapı çalışmaları tamamlanmış ya da deformasyona uğrayan cadde, bulvar ve mahalle yollarında gerçekleştirilen tespit çalışmalarının ardından, sıcak asfalt ile yolları vatandaşlar için daha güvenli ve konforlu hale getiriyor. Merkez ve diğer ilçelerde alt ve üstyapıda önemli yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde sorumluluk alanında bulunan cadde ve bulvarlarda yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına program çerçevesinde devam edecek.