Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Gündem Haberleri

Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediyespor Kız Voleybol takımını misafir etti

Türkiye Kadın Voleybol Ligi’nde sezonu 3.’ncü olarak tamamlayan Tarsus Belediyespor Kız Voleybol takımı Kaymakam Kadir Sertel Otcu’yu ziyaret etti.

Belediye Spor Kız Voleybol kulübünün yönetim kurulu üyeleri Dursun Güler ve Hakan Canan Can ile Antrenör Hasan Baykara ile birlikte ziyaret ettikleri Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya 33 numaralı forma, çiçek ve kaşkol ile flama armağan eden voleybolcu kızlar, başarıya odaklanmış bir durumda başarılı bir sezon geçirdiklerini söylediler.

Yönetici Dursun Güler, ligde başarılı bir sezon geçirdiklerini ve önümüzdeki sezon şampiyonluk hedeflediklerini ifade etti.

Antrenör Hasan Baykara ise voleybolcuların çoğunun liase öğrencisi olduğunu ve liselerarası şampiyonada da Mersin birinciliğini elde ederek, grup maçlarında Mersin’i temsil edeceklerini belirterek, "Kızlarımız liselerde Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek. Grup maçları 8-10 Nisan tarihlerinde Mersin’de yapılacak ve grupta Konya, Karaman ve Adana birincileriyle mücadele edeceğiz. Burada grup birincisi olarak, yarı finallere ve ardından finallere gitmeyi hedefledik" dedi.

Bünyelerinde 300 sporcu bulunduğunu ve tüm voleybolcuları alt yapıdan yetiştirip, geleceğe hazırladıklarını belirten Antrenör Baykara, Tuğba Şenoğlu başta olmak üzere yetiştirdikleri çok sayıda voleybolcu kızların Türkiye’nin en iyi takımlarında oynadıklarını sözlerine ekledi.

Kaymakam Kadir Sertel Otcu ise en sevdiği sporun Voleybol olduğunu belirterek, sporun iyi bir uğraş ve tedavi özelliği olduğunu belirterek, “Tarsus Belediyespor Voleybol takımı olarak çalışmalarınızı ve başarılarınızı yakından takip ediyor, takdirle karşılıyoruz. Başarı için yetenek, çalışmak ve disiplinli olmak gerekiyor. Bu özellikler insan daha başarılı ve mutlu eder. Sizlere güveniyor ve başarılar diliyoruz” diye konuştu.