Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Mezitli Haberleri

Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi ve Mustafa Baysan Çocuk Gündüz Bakımevi'nin, 6 Ekim günü yani yarın açılışını yapmak üzere hazırlıkları tamamladı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da açılışa katılmak üzere Mezitli'ye geliyor.
Kılıçdaroğlu, 6 Ekim 2021 Çarşamba günü ilk etkinliğini 27 Ekim tarihinde dünyaca ünlü piyano sanatçısı Fazıl Say’ın vereceği Cumhuriyet konseriyle yapacak olan Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinin ve hayırsever Mustafa Baysan tarafından yaptırılan Çocuk Gündüz Bakımevinin açılışını yapacak. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediyesi hizmet binasını da ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verecek.
Başkan Tarhan, “Kültür ve sanat alanında sadece Mezitli’nin değil tüm bölgenin sinerjisini artıracak olan Kültür Merkezimizi ve çocuklarımızın eğitimine büyük katkı sağlayacak olan 3. Çocuk Gündüz Bakımevimizi açıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da açılışımızı onurlandırarak bizleri mutlu etmiştir. Hem dev projelerimizin açılışlarını yapmanın hem de Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlamanın heyecanını aynı anda yaşıyoruz” dedi.