Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Gülnar Haberleri

Gülnar ramazan kolisi dağıtımına başladı
Ramazan ayının gelmesiyle harekete geçen Gülnar Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere 1000 adet gıda kolisinin dağıtımına başladı. 
Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar etkinlikte yaptığı konuşmada; "Ramazan ayı, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma ayıdır. Gülnar’da hazırladığımız gıda paketlerini dağıtma amacımız İnancımıza göre Ramazan ayında yardımlaşmaktır, paylaşmaktır. Bu etkinlik de bunun gereği bir etkinliktir. Bu mübarek Ramazan ayında her sene olduğu gibi bu senede Gülnar Kaymakamlığımız koordinesinde başlatılan etkinliğe Gülnar Belediyesi olarak gıda paketi desteğinde bulunuyoruz. Binlerce vatandaşa, ailemize belediyemizin yanı sıra, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Akkuyu NGS A.Ş ve firmalarının katkı ve destekleri ile oluşturulan kolilerimizi dağıtıyoruz. İnşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerimizi bu yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Bu kolilerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gülnar Kaymakamlığı, Gülnar Belediyesi ve Gülnar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı koordinesinde başlatılan Ramazan Ayı gıda kolisi yardımı çalışmalarına Gülnar Belediyesi, Gülnar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Akkuyu Nükleer Rosatom A.Ş., Cengiz İnşaat, Titan 2 IC İçtaş İnşaat ve Nept A.Ş firmaları tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere toplam 1000 adet gıda kolisi hazırlanmıştır.