Onur Balcı
|
18 Haziran 2022 Cumartesi
|
Mersin Ceride Haber
Yenişehir Haberleri

Festival Voleybol 4 bin 500 sporcununla sona erdi

Mersin Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) iş birliğiyle Yenişehir Belediyesi CNR EXPO Fuar Merkezinde düzenleme Festivali Voleybol Altyapılar Türkiye şampiyona sona erdi. Türkiye'nin ilinden 160 takımla 500 sporcunun mücadele sahasında 50 festivalinin son
kategorilerinde yeterli bin takımlar kupa ve maddilarını aldı. Festival ile ilgili Başkan Abdullah Özyiğit, “Büyük bir organizasyon için daha başarılık, başarılımız Mersin'e, Yenişehir'e geldi. Kentimizde yaşadığımız bu hareketlilik tasarımıydı” dedi.

Yenişehir Belediyesinin destekleriyle Mersin'de ilk düzenleme ve 11 Mayıs'ta gelecek Festivali Voleybol Altyapılar Türkiye yarışması, Midi Erkekler ve Küçük kızlarki final yarışmalarının sona erdi. Vatandaşların yoğun ilgiyle ilgilendiği ve büyük heyecana sahne olan Festival Voleybol'da, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Yenişehir Kaymakamı Mustafa Kılıç'ın final maçlarını takip etti. Midi erkeklerde büyük okulda şampiyonluk, Es Spor ise ikinci sırada yer alıyor. Küçük Kızlar da ise Vakıfbank şampiyonluğa ulaşırken, Aydınlık Gençlik ikinci, Antalya Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi ise "O" oldu.