Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Erdemli Haberleri

Erdemli belediyesi hayvan sevgisi konulu program düzenledi
Erdemli Belediyesi ve Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde gerçekleşen programda tek kişilik drama ve komedi gösterisi sergilendi.
Oyuncu Semih İğdigül yazıp yönettiği tek kişilik drama ve komedi gösterisinin ilk gösterim adresi ise Erdemli Akdeniz Anadolu Lisesiydi. Hayvan hakları savunucusu Semih İğdigül, hayvan sevgisinden, hayvanların sahiplenilmesi konularına varıncaya kadar bilgiler veriyor.

Canlının olduğu her yerde olmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Biz kendi sınırlarımız içerisinde, nerede bir canlı varsa orada olmanın gayreti içeresindeyiz. Bu kapsamda sıfır rakımında bulunan sokak hayvanlarından,  Torosların zirvesinde yer alan yaban hayvanlarına varıncaya kadar canlının olduğu her yerde çalışmalar yapıyoruz.  Biz bu defa öğrencilerimizi daha iyi bilinçlendirme adına yürütülen çalışmalara katkıda bulunuyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hayvan sevgisi ile dolu dolu olması bu çalışmaların amacını oluşturuyor” diye konuştu.

Öte yandan oyuncu ve hayvan hakları savunucusu Semih iğdegül’ün seminerleri program halinde okullarda devam edecek.