Onur Balcı
|
12 Ocak 2023 Perşembe
|
Mersin Ceride Haber
Siyaset Haberleri

Dr. Dölek’ten Bakkallar ve Bayiler Odasına Ziyaret

AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Dr. Fatih Dölek, Mersin Bakkallar ve Bayiler odasını ziyaret ederek esnafların sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Dr. Fatih Dölek Mersin ilçe ve merkezinde önemli ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilçe mahalle muhtarları ile bir araya gelen ve sorunları yerinde tespit ederek, projeleri hakkında da muhtarları bilgilendiren Dr. Fatih Dölek, son olarak Mersin Bakkallar ve Bayiler Odasını ziyaret etti.

Ziyarette özellikle küçük esnafın sorunları hakkında konuşan Dr. Fatih Dölek, “Bakkallarımız ve bayilerimiz büyük zincir marketlerden dolayı ne yazık ki yok olmayla karşı karşıya kaldı. Bizler bakkallarımız başta olmak üzere küçük esnafımıza sahip çıkacağız. Onlar için projeler hazırlıyoruz. Bakkallarımız da bayilerimiz de bizler için oldukça önemlidir. Esnaflarımızın sorunlarını yerinde tespit ettik. Eksikler varsa tamamlamak için görüş alışverişinde bulunduk. Küçük esnafımızın da her zaman yanında olacağız.” dedi.

Mersin Bakkallar ve Bayiler odasını başkanı Ramazan Turan ise Dr. Fatih Dölek’e ziyaretinden ve ilgisinden dolayı teşekkür etti.