Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

Toroslar Belediyesi, hasad zamanı gelince çiftçi şehire inmek zorunda kalmasın diye, muayene istasyonunu ayaklarına götürdü. Yaylalarda ikamet eden araç sahipleri, şehire inmeden araçlarının muayenesini köylerinde yapabildiler.
Sabah 8 akşam 7 saatlerinde çalışmaya başlayan istasyon motorsiklet dahil tüm araçların muayenesini yapıyor.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür ederek; "İl merkezine gitmeden traktör ve motosikletlerimizin muayenelerini bu istasyon sayesinde yaptırdık. Başkanımızdan Allah razı olsun" diye konuştular.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da çağın teknoloji çağı olduğunu belirterek, hizmette verimliliği artırmak ve  hayatı kolaylaştırmak adına bu tür hizmetleri vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.
Çiftçilerin, Gezici Araç Muayene İstasyonu sayesinde şehir trafiğinde sorun yaşamadan araç muayenelerini yaptırabildiklerini belirten Başkan Yılmaz; "Hemşehrilerimizin can güvenliği bizim için her şeyden önemli. Yaylalarımız ile şehir merkezi arasındaki mesafe traktör ve motosiklet sürücüleri için tehlike arz ediyor.  Bu tehlikeyi ortadan kaldırmak ve hemşehrilerimizin periyodik olarak yapılması gereken araç muayene işlemini, güvenli bir şekilde yaptırmaları için Gezici Araç Muayene İstasyonunun yaylalarımızda kurulmasına vesile oluyoruz. Hemşehrilerimiz de bu hizmetten oldukça memnun" şeklinde konuştu.