Onur Balcı
|
7 Temmuz 2022 Perşembe
|
Mersin Ceride Haber
Mersin Büyükşehir Haberleri

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her bayramda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da vatandaşlara mezbahalarda ve mobil kesim ünitelerinde hizmet verecek. Mobil kesim üniteleri bayramın 1. günü, mezbahalar ise Kurban Bayramı’nın 1. ve 2.  günü faaliyette olacak.

Büyükşehir Belediyesi, bayrama sayılı günler kala mezbahalarda ve mobil kesim ünitelerindeki hazırlıklarını tamamladı. Vatandaşlar, Büyükşehir’in hijyenik koşullardaki 22 mobil kesim ünitesi ve 8 mezbahasında ücretsiz olarak kurbanlarının kesimini gerçekleştirebilecek. Kurban kesimleri Anamur, Çamlıyayla, Erdemli, Gülnar, Mut, Silifke, Tarsus ve Akdeniz (Yakaköy) ilçelerindeki mezbahalarda Kurban Bayramı’nın 1. ve 2. günleri yapılacak.

Mobil kesimhaneler ise Çamlıyayla’da Sebil, Tarsus’ta Gülek, Yenice, Şehit İshak, Bağlar ve 82 Evler, Akdeniz’de 3 Ocak Mahallesi, Mezitli’de Menderes Mahallesi, Yenişehir’de Macit Özcan Spor Kompleksi Karşısı, Toroslar’da Korukent, Arslanköy, Gözne ve Ayvagediği, Erdemli’de Otopark Karşısı, Kargıpınarı, Sarıkaya, Silifke’de Saray Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Mut’ta Sertavul ve Kozlar Mahalleleri, Gülnar’da Akdeniz Mahallesi Tırnak Yolu Sokak, Aydıncık Cumhuriyet Mahallesi ve Bozyazı’da Merkez Mahallesi’nde yer alıyor. Vatandaşlar mobil kesim ünitelerinden bayramın 1. günü yararlanabilecek. Mezbahalar ve mobil kesim üniteleri sabah erken saatlerden akşam 17.00’a kadar açık olacak.