Onur Balcı
|
9 Haziran 2022 Perşembe
|
Mersin Ceride Haber
Anamur Haberleri

Anamur belediyesi ilçe genelinde asfalt çalışmalarına hız vermişken, belediyenin Çarıklar Mahallesi'nde çalışma yapan ekipleri ilginç bir durumla karşı karşıya kaldı. 
Araçlarını park ederek malzeme almaya giden ekipler, geldiklerinde araçlarının camında bir not buldu. Notu yazan aracı park ettikleri evin sahibiydi. Notta şunlar yazıyordu.
"Şefim kolay gelsin. Kusura bakmayın hastanede işimiz olduğu için size çay ikram edemedik. Ayıp olmazsa evimizin önüne genişçe asfalt döküverin. Saygılarımla, kolay gelsin"
Ekiper, notu okuyunca hemen başkan Hidayet Kılınç'ı aradı. 
Başkan Kılınç'dan, vatandaşın talebini geri çevirmeyin şeklinde talimat alan belediye ekipleri hemen çalışmaya başladı. Notu bırakan kişi sahibi olduğu evin yolunu asfalt
Başkanın olayla ilgili açıklaması şu şekilde oldu. 
"Ekiplerimiz Çarıklar Mahallemizde çalışırken vatandaşımızın notu ile karşılaşmış. Açıkçası bırakılan not bizi gülümsetti. Vatandaşımız kendisinin talebini yerde koymayacağımızı düşünmüş olacak ki böyle bir başvuru yöntemini tercih etmiş. Ekibimize hem asfaltın dökülmesi hem de aynı notun altına geçmiş olsun dileklerimizin yazılması talimatını verdim. Şu anda evin önüne asfaltı döktük. Aynı notun altına bizde geçmiş olsun dileklerimizi ileterek evin penceresine bıraktık. Bir kez daha vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, ayrıca asfaltın da hayırlı olmasını diliyorum.”