Onur Balcı
|
8 Şubat 2023 Çarşamba
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

BAŞKAN YILMAZ, ŞEHİR HASTANESİ’NDE YARALI DEPREMZEDELERİN YAKINLARINI ZİYARET ETTİ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, afet bölgesinden Mersin Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alınan depremzedelerin yakınlarını gece ziyaret etti, hastaların sağlık durumlarıyla ilgili sağlık çalışanlarından bilgiler aldı.

Deprem felaketinde yaralanan vatandaşların yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yılmaz’a, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP MYK Üyesi Serdar Soydan ile MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de eşlik etti.

“AKLIMIZ, KALBİMİZ DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZLA”

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde yıkımlara yol açan 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken, yaralı vatandaşlar da Mersin’e getirilerek tedavi ediliyor.

Şehir Hastanesi’nde yürütülen çalışmalarla ile ilgili hastane yetkilileriyle görüşen Başkan Yılmaz; “Afet bölgesinde enkaz altından çıkarılan ve durumu ağır olan vatandaşlarımız, kentimizdeki hastanelere getirilerek tedavi altına alındı. Afet bölgesinde AFAD ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışan ekiplerimiz de enkazdaki vatandaşlarımızın çıkarılmasına destek veriyor. Belediye olarak imkanlarımızın ölçüsünde hazırladığımız temel ihtiyaç malzemelerinin olduğu ve hemşehrilerimizin de destek verdiği yardım tırlarımızı afet bölgesine gönderdik. Tüm imkânlarımızla depremzedelerin yanındayız. Cenab-ı Allah tüm kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Aklımız, kalbimiz depremzede vatandaşlarımızla” diye konuştu.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek de tüm Türkiye’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek; “Yaralarımızı hep birlikte sarmak için depremzede vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

MHP MYK Üyesi Serdar Soydan ise; “Tüm ülkemize başsağlığı ve sabır diliyorum. Acımız çok büyük. Temennimiz can kayıplarının artmaması” ifadelerini kullandı.

“Devletimizin tüm imkânlarıyla ve tüm gücümüzle milletimizin yanındayız” diyen MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli; “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.