Onur Balcı
|
27 Haziran 2023 Salı
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

BAŞKAN YILMAZ, KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

“KALPLERDE DAİMA SEVGİ ve SAYGI OLSUN”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, tüm İslam aleminin ve hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Bu yıl da mübarek Kurban Bayramı’na milletçe el ele, gönül gönüle ulaşmanın heyecanını hep birlikte yaşadıklarını belirten Başkan Yılmaz; “Bayram, bir yüzü gülümsetmenin, bir çocuğu sevindirmenin, bir kalbi sarmanın ve gönül almanın günüdür. Her bayramda olduğu bu bayramda da bu güzellikleri sevdiklerimizle paylaşacağız inşallah. Kalplerde daima sevgi ve saygı olsun” dedi.

“En büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz” diyen Başkan Yılmaz; “Bayram heyecanını evlerimizden eksik etmeyelim. Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, ülkemize ve şehrimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, başta vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu

Başkan Yılmaz, bayram dolayısıyla direksiyon başına geçecek vatandaşlardan dikkatli olmalarını ve trafik kurallarına uymalarını da istedi.

 

TOROSLAR, BAYRAMA HAZIR

 

Toroslar Belediyesi, vatandaşların bayramı huzurlu ve güven içinde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıklarını tamamladı.

 

Zabıta,  Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri başta olmak üzere ilgili birimlerde görevli personel, Kurban Bayramı süresince 24 saat görev başında olacak.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe halkının sağlıklı ve hijyenik bir ortamda kurbanlarını kesmeleri ve bayramlarını huzur içerisinde geçirmeleri için tüm tedbirlerin alındığını kaydetti. Başkan Yılmaz; “İlçemizde 25 noktada kurban kesim yeri, Korukent Mahallemizde 50 dönüm alan üzerine kurban satış yeri hazırladık. İlgili birimlerimiz, bayram boyunca vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Hemşehrilerimiz, istek ve taleplerini belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak bildirebilirler” ifadelerini kullandı.