Onur Balcı
|
30 Aralık 2022 Cuma
|
Mersin Ceride Haber
Akdeniz Haberleri

Akdeniz Belediye Başkanı GÜLTAK, KAZANLI MAHALLESİ ESNAFI İLE BULUŞTU

Göreve geldiği günden bu yana halkın içinde olan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kazanlı Mahallesi esnafı ile bir araya gelerek taleplerini dinledi. Vatandaşlara tatlı ikram eden Başkan Gültak, yeni yıllarını da kutladı.

AK Parti Akdeniz İlçe Kadın Kolları Neriman Öztoprak, Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Koca ve Başkan yardımcılarının da eşlik ettiği ziyarette renkli anlar yaşandı. Mahallede tatlı satışı yapan bir vatandaşı fark eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, vatandaşlar ve beraberindeki gezen ekibe tatlı ikram etti. Her mahalle ve esnaf ziyaretinde olduğu gibi, bu ziyaretinde de çocukları unutmayan Başkan Gültak, etrafını saran miniklerle de sohbet etti, ardından fotoğraf çektirdi. Ziyaret ettiği her işyerinde esnafla sohbet edip hal hatırlarını soran ve yeni yıllarını kutlayan Başkan Gültak, dile getirilen bazı taleplerin de en kısa sürede çözümü için ilgili birimlere talimat verdi.

Evi yanan aileye ziyaret

Başkan Mustafa Gültak, geçen günlerde çıkan yangında evi ve eşyaları zarar gören aileyi de ziyaret etti. Aileye geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Gültak, evin tadilatı için ekiplere talimat verdi, belediyenin imkânları ölçüsünde yardımcı olacaklarını da söyledi. Başkan Gültak, esnaf ziyaretinin ardından Kazanlı Mahallesi’nde bulunan Onur Sitesi sakinleri ile de bir araya geldi, yeni yıllarını kutladı. Vatandaşların çay ikramını kırmayan Başkan Gültak, site sakinlerinin şikayet ve taleplerini dinledi.