Onur Balcı
|
6 Haziran 2022 Pazartesi
|
Mersin Ceride Haber
Toroslar Haberleri

Atsız Afşın Yılmaz'dan İçel İdman Yurdu'na destek
3. Lig, 3. Grupta mücadele eden Mersin temsilcisi İçel İdman Yurdu, 27 Şubat Pazar günü saat 13.00’da sahasında Criptoswaps Edirnespor’u ağırlayacak.


İçel İdman Yurdu’na; tesis tahsis ederek ve binlerce taraftar ile destek vererek, takımın yanında olan Başkan Yılmaz; “Mersin'imiz, Süper Lig'de bir takımla temsil edilmeyi hak ediyor. Umarım en kısa sürede Süper Lig'e de çıkma başarısı gösteririz. Takımımızın her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.


İçel İdman Yurdu Spor Kulübü’ne konaklama ve antrenman yapabilecekleri Korukent Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Aziz Sancar Gençlik Merkezindeki tesisi tahsis ettiklerini hatırlatan Başkan Yılmaz, her hafta 100 genci İçel İdman Yurdu’nun evinde oynadığı maçlarda ağırladıklarını ve Toroslar’dan taraftarları servislerle maça götürdüklerini de söyledi.

Takımımızın Her Zaman Yanındayız

Maçlarda kırmızı-lacivertlileri yalnız bırakmayan Başkan Yılmaz; “Kentimizin takımı İçel İdman Yurdu’nun her zaman yanındayız. Çocuklarımızla, gençlerimizle ve hemşehrilerimizle tribünlerde yerimizi alıyoruz. Takım, taraftarını arkasında hissetsin istiyoruz” dedi.
Amaçlarının, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek olduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Sadece maçı kazandığında değil, kaybettiğinde de takımımızın yanında olmamız gerekir. Taraftar takımının yanında olduğunda başarı kaçınılmazdır. İçel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanımız Metin Saltık'ın başkanlığında birlik ve beraberlik havası içinde bir başarı ortaya kondu. Biz de elimizden geldiğince destek oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.