Onur Balcı
|
28 Aralık 2022 Çarşamba
|
Mersin Ceride Haber
Akdeniz Haberleri

AKDENİZ’DE SOKAK YENİLEME YENİ YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Akdeniz Belediyesi, mevsim koşullarının uygun gitmesiyle birlikte, uzak yakın demeden ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt yama, kilit taşı ve kaldırım karo yenileme ve yeni imarlı yol açma çalışmalarını sürdürüyor. 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında merkez-kırsal ayırımı yapmadan mahallelerin çehresini değiştirmeye, vatandaşların gündelik yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor. Araç ve ekipman yönünden güçlendirilen fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler Güneş, Gündoğdu ve Şevket Sümer mahallelerinin muhtelif sokaklarda asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. 

Yeni sokaklar açılıyor, kaldırımlar yenileniyor

Ekipler ayrıca Çankaya, Camişerif, Kültür, Mesudiye ve Müfide İlhan mahallelerinin muhtelif sokaklarında da kilit taşı tamiratı ve kaldırım yenileme çalışması yapan ekipler, asfalt ile kaplanacak sokaklarda da söküm çalışmaları gerçekleştirdi. 

Huzurkent Gazi ve Adnan Menderes mahallelerinde de bazı sokaklarda kaldırım kilit taşlarını yenileyen ekipler, Eylül Parkı’nda bulunan banklar, kamelya ve bordür taşlarını da boyadı. Ekipler, iş makineleri yardımıyla Karaduvar Mahallesi 65146 sokakta yeni bir imarlı yol (sokak) açılması çalışması da gerçekleştirdi.