Onur Balcı
|
16 Nisan 2024 Salı
|
Mersin Ceride Haber
Tarsus Haberleri

1999 yılı Anavatan Partisi Mersin Milletvekili Hatice Kahraman 

Hatice Kahraman, 1999 yılında Anavatan Partisi'nden Mersin Milletvekili olarak seçiliyor. Ancak talihsiz bir olay sonucu görevinden istifa etmek zorunda kalıyor.

Anavatan Partisi'nin Genel Başkanlığını merhum Mesut Yılmaz'ın yaptığı 1999'lı yıllarda, Sayın Kahraman, Mersin'den milletvekili olarak seçiliyor. Henüz mebus olmuşken annesinin ağır bir şekilde hastalandığı haberini alıyor. Bu elim olay karşısında çok sarsılıyor. 

Zor karar

Sayın Kahraman, bu zor zamanlarında annemin yanında olmam gerekir diyor ve çok sevdiği mebusluk görevinden istifa ediyor. Zaten çok geçmeden anneleri de vefat ediyor. Sayın Kahraman'ın cebinde hala TBMM özel giriş kartı bulunuyor. Ayrıca merhum Turgut Özal da torunları Özal'ın kirvesi olmuş.

Kıssadan hisse

Siyaset, ticaret ya da başka bir iş ya da herhangi bir tutkunuz için anne ve babanızı asla kırmayın. Başka bir iş bulabilirsiniz, ancak vefatından sonra başka bir anne ya da baba bulamazsınız. Aile toplumun direğidir. Baba duası peygamberin ümmetine duası gibidir. Cennet annelerin rızasının ardındadır. Anne ve babanızın rızasını alın.